Advertenties > Cursussen en opleidingen

Gesprek Jijzelf in tijden van transitie (1,5 uur in Rotterdam)

49,50 Dam + 0,00 euro
Stuksprijs incl. btw (21%)

Een goed gesprek over jouw positie in tijden van transitie

'Dit is zó bizar interessant. Eerst Esther met de AEM-analyse gedaan en toen met Harry een gesprek over transitiedenken. Het is zéér te begrijpen en te volgen. Stof tot nadenken voor komende maanden.' (Nick Zuiddam, onderwijsvernieuwer en interim-directeur scholen, Rotterdam, 2018)

Stormachtige tijden, voor véél mensen. Met Harry te Riele voer je een gesprek over jouw karakter, jouw positie en misschien je diepgaand veranderende werkveld.

Het geeft je meer overzicht, meer rust dan je vooraf voor mogelijk hield.

Harry werkt in het dagelijks leven samen onder de naam Transitiefocus met Esther van der Valk. Samen begeleiden ze mensen bij kleine en grote organisaties als Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten, koepel- en actieorganisaties. Zo rekenen ze de bestgeleide overheidsorganisatie, de provincie Noord-Brabant, tot hun opdrachtgevers (titel toegekend door Binnenlands Bestuur, 2018).

Transitiefocus.com


Wie zijn Transitiefocus? Executive coach Esther van der Valk en transitiespecialist Harry te Riele koppelen theorie en praktijk van transities aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze draaien mee in complexe transitieteams en geven daarnaast masterclasses en workshops.


Gesprek Esther van der Valk en Peter van Vliet over journalistiekHarry te Riele

0655180946

kijk ook eens op transitiefocus.com

Contact advertiser?

Transitiefocus / Harry te Riele / Storrm CS Rotterdam

via DamLinkedInWebsite

Tap to pay
Pay Me