Advertenties > Cadeau artikelen

Bestseller 'Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup'.

10,00 Dam + 10,00 euro
Stuksprijs incl. btw (9%)

Tijdelijke aanbieding van 'Kan het vliegen? van idee tot succcesvolle startup', de bestseller op managementboek.nl. Must-read voor oprichters van startups en investeerders in startups en scale-ups.

Je hebt als oprichter een waanzinnig idee voor een onderscheidende oplossing, een product of dienst met een startup. Met klanten die daar ook voor willen betalen. Een idee dat zo mooi is dat je er 's nachts van wakker ligt en eigenlijk niet kunt wachten om het te realiseren. Maar hoe zorg je dat je businessidee van de grond komt en daadwerkelijk gaat vliegen?

Tony de Bree weet als online ondernemer, jurylid van o.a. de Dutch Fintech Awards en voormalig bankier welke factoren van cruciaal belang zijn voor het succesvol lanceren van een businessidee. en hij interviewde een groot aantal succesvolle ondernemers en investeerders. In dit praktische boek komen de volgende vraagstukken aan de orde:


- Hoe word je een innovatieve startup? Hoe creëer je waarde op een innovatieve manier met een innovatief businessmodel?

- Heb je het in je om de oprichter van een succesvolle startup te zijn? Wil je er écht voor gaan en er de nodige tijd in steken?

- Een bedrijf opstarten doe je niet alleen, cruciaal is het verzamelen van de juiste mensen om je heen. Hoe doe je dat en wie heb je nodig?

- Hoe kies je het juiste businessidee en hoe onderscheid je jouw idee van anderen?

- Hoe presenteer je je businessidee en aan wie? (pitching, sociale media, video, storytelling en nog veel meer)

- Hoe krijg je de financiering van je businessidee rond?

- Wat kun je leren van succesvolle startups?

Het boek staat vol met praktische tips van succesvolle ondernemers, investeerders en van duurzame startups als Beebox, Fintech scale-ups als Spotcap en Tony’s Chocolonely.

Lovende kritieken:

'Kan het vliegen? biedt een mooi inzicht in hoe bedrijven kunnen gaan vliegen, maar ook in de lucht kunnen blijven.' - Meino Zandwijk, founder & partner Dutch en voorzitter Dutch Basecamp.

'Een praktische handleiding in het succesvol opzetten en opschalen van een onderneming. Het attendeert je op veelvoorkomende fouten en helpt jouw idee tot werkelijkheid te maken.' - Niels Turfboer, Managing Director Benelux, Spotcap.

'Een boek over de héle startupweg met duidelijke voorbeelden uit de praktijk, top! Dit boek had mij aan het begin van mijn ondernemerscarrière veel handvatten kunnen geven.' - Marjolein Oomen, CEO Double Dutch Lingerie.

Meer info, coupons en speciale aanbiedingen op www.kanhetvliegen.nl.

De speciale DAM prijs van 8 t/m 17 juni 2017 is 10 Dam en € 10.

P.S. Je kunt het boek ophalen op 17 juni tijdens de Dam-dag in Rotterdam. Dit om verzendkosten te vermijden.

Contact advertiser?

Tony de Bree

via DamLinkedInWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me