Advertenties > Cursussen en opleidingen

Beleef de planeten en sterrenbeelden in klank door jezelf heen

15,00 Dam
Totaalprijs incl. btw (21%)
100% local!


Een muzikale belevenis

Wist je dat we zijn opgebouwd uit de krachten en werkingen van sterren en planeten? Dat ze in ons zitten invertoverd? Dat ze verstilde klanken in ons zijn?

Je kunt ze beleven door je eigen organen in muziek wakker te maken en zo je weg tot hen door je heen te vinden. Je zult versteld staan wat je allemaal in je hebt als potenties.

Op deze avonden gaan we improviserend muziek maken met verschillende muziekinstrumenten en zingen op basis van een van onze organen. Dan gaan we dansen op de ritmische muziek. Hierna stellen we ons een sterrenbeeld voor, zoals de Grote Beer of Orion, beleven deze weer improviserend met zang, en we maken de gebaren van dat sterrenbeeld. Neem je eigen instrument of trommel mee, en als je die niet hebt, kun je onze instrumenten gebruiken.

Als het mooi weer is en het sterrenbeeld is zichtbaar, gaan we naar buiten en zingen naar dat sterrenbeeld, waardoor je je hart opent. Daardoor kunnen zich de sterrenengelen aan je tonen. Je zult versteld staan wat ze je te vertellen hebben.

Kom je ook? Voorkennis van muziek, planeten en sterren is niet nodig. Een open mind er naartoe wel.

Plaats: Kleiweg 443, Rotterdam-Hillegersberg. Voorbij het St. Franciscus Gasthuis.

Tijden: een woensdagavond om de twee weken van 20 - 22.30 uur. Volgorde: 26-4 Orion, 10-5 Kleine Beer, 24-5 Lier, 7-6 Zwaan, 21-6 Cassiopeia, 5-7 Cepheus, 19-7 Perseus, 2-8 Andromeda, 16-8 Kleine Hond, 30-8 Grote Hond, 13-9 Duif

Kosten: €15 of 15 Dam per avond. Je kunt elke avond los volgen.

Informatie en aanmelding:  of 06-40228769

Contact advertiser?

Rune Werkplaats

via DamLinkedInWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me