Advertenties > Eten en drinken

Geniet van Italiaanse wijn en betaal 10% in DAM

5,95 Dam
Stuksprijs incl. btw (21%)
MOD_CYCLOSAD_LOCALONLY_BADGE

GUSTO ITALIANO staat voor Smaak en Kwaliteit uit Italië en is gespecialiseerd in Italiaanse wijnen van autochtone druivensoorten. Van noord naar zuid en van oost naar west, overal in Italië kom je heerlijke en bijzondere wijnen tegen. GUSTO ITALIANO selecteert uit dit geweldige aanbod zijn meest geliefde wijnen.

In de winkel vind je beroemde, maar ook minder bekende wijnen van kleine wijnhuizen, biologische wijnen en wijnen van bijzondere druivensoorten.

Ik nodig je van harte uit om naar het Kleiwegkwartier te komen en in de winkel het complete assortiment, nieuwe aanwinsten en speciale aanbiedingen te ontdekken.
Naast wijnen en gedistilleerd vind je in de winkel ook andere kwaliteitsproducten zoals, olijfolie, balsamico, bier, salami, leuke wijnaccessoires, enz. enz.

Als Dam-rekeninghouder kan je bij aankoop van een doos à 6 flessen, 10% in Dam afrekenen (geldt ook voor een mix doos).

Ik hoop met dit initiatief meer ‘Dammers’ kennis te laten maken met de veelzijdigheid en kwaliteit van de Italiaanse wijnen en hopelijk is het een stimulans voor andere winkeliers in het Kleiwegkwartier om ook mee te doen en op die manier het aanbod ‘in Dam’ te vergroten.

 

Dam – Rotterdams geld

 

Kleiweg 199b, 3051 XJ Rotterdam  –  www.gusto-italiano.nl  - 

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 11.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

 

Bas Hoogstad – GUSTO ITALIANO, VINO ITALIANO e non solo...

Contact advertiser?

'GUSTO ITALIANO' Bas Hoogstad

via DamWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me