Advertenties > Kunst en Cultuur

"Dawn"

1.250,00 Dam
Totaalprijs incl. btw (9%)
100% local!

Floral portrait* "Dawn" (vrij werk). Compilatie van digitale portretfoto van model Fé, temidden van natuurlijke vormen en kleuren: als een kind van de natuur. Co-creatie Marjolein Roeffel en Aivy Quin. Klik hier voor een vergroting.

Formaat: 50 x 70 cm. Materiaal: Full colour druk op Dibond plaat, afgewerkt met liquid gloss laag. Inclusief ophangsysteem. Geen lijst nodig.

*Floral Portraits zijn floraal gestyleerde portretten. Ook uw eigen unieke Floral Portrait? Dit is de werkwijze: na een fotoshoot in het FLORIFIQUE atelier door kunstenaar Aivy Quin volgt de bewerkingsfase. De gekozen portretfoto wordt bewerkt en vervolgens door Marjolein Roeffel 'verrijkt' met natuurlijke vormen die het gelaat optimaal laten uitkomen, in de specifieke mystieke sfeer die wij voor ogen hebben. U kunt natuurlijk uw voorkeuren aan ons doorgeven qua kleurstelling of favoriete bloem(en). Het eindresultaat is een gepersonificeerd kunstwerk. Deze laten wij afdrukken op Dibond paneel met epoxy harslaag (‘liquid gloss’). De kleuren en vormen van het ontwerp komen dan het mooist uit en de randen lopen subtiel rond af.

Bel (06-24164436) of mail () gerust voor meer informatie. In het FLORIFIQUE atelier hangt een aantal voorbeelden van op Dibond uitgevoerde Floral Portraits.

Contact advertiser?

FLORIFIQUE

via DamLinkedInWebsiteTwitterFacebook

Tap to pay
Pay Me