Advertenties > Marketing en Sales

Workshop begeleiding

85,00 Dam
Uurtarief incl. btw (21%)
100% local!

Door mijn werk als marktonderzoeker heb ik vele workshops bij bedrijven meegemaakt: brainstorm sessies, strategische sessies. merk sessies etc.etc.. De laatste jaren werd ik steeds meer gevraagd om deze workshops zelf te begeleiden. Recentelijk werd ik zelfs benaderd door een ander zelfstandig ondernemer die vast liep bij een klant: of ik het gesprek wilde begeleiden zodat hij zich op de inhoud kon richten.


Het recept voor zo'n workshop: men neme een heldere doelstelling voor de dag, bereidt alles tot in detail voor, gebruikt de juiste creative oefeningen, luistert goed wat er speelt. vat zoveel mogelijk samen, bouwt voort op de inbreng van deelnemers, voegt daar een gezonde dosis pragmatisme, kirtische vraagstelingen en enthousiasme aan toe en voila:  succes gegerandeerd.

Zo ook voor de DAM. Ik heb het bestuur geholpen om tot een naam te komen voor de alternatieve munt. In een avond sessie hebben we op verschillende namen geassocieerd, een selektie van namen geevalueerd op allerlei criteria en uiteindelijk via een solide systeem tot een keuze en consensus gekomen.

 

Contact advertiser?

Limewise BV

via DamWebsite

Tap to pay
Pay Me