Advertenties > Marketing en Sales

Geld verdienen met jezelf

+ 18,50 euro
Totaalprijs incl. btw (9%)

Steeds meer mensen en organisaties zijn gedwongen om te leren 'hun eigen broek op te houden' en snel. Daarom schreef Tony de Bree op basis van zijn eigen ervaringen als management consultant & beoordelaar van .com start-ups bij een grootbank en als online ondernemer in deeltijd sinds 2001 met 13.000 online freelancers en thuiswerkers wereldwijd dit praktische doe-het-zelf boek over hoe je als zzp'er, ondernemer in deeltijd, student, boventallige, thuiswerker, in de bijstand en als werkeloze geld je eigen bedrijf kunt beginnen en geld kunt verdienen met je eigen verdienmodel en je eigen businesmodel zonder startkapitaal. En dat ook kunt blijven doen.

 

Inmiddels helpt hij o.a. buurthuis De Nieuwe Banier in Noord met een nieuw, uniek business model en verschillende andere groepen klanten waaronder grote bedrijven, non-profit-organisaties, MKB'ers, zzp'ers, hoogopgeleide 55+ers, mensen in de bijstand en werkelozen om 'hun eigen broek op te houden'.

 

Meer informatie over het boek, reviews, gratis downloads, speciale aanbiedingen voor lezers en nog veel meer kun je lezen op www.geldverdienenmetjezelf.nl.

 

Mail Tony via het contactformulier hier je adres zodat hij het boek via PostNL bij jou kan laten bezorgen.

Contact advertiser?

Tony de Bree

via DamLinkedInWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me