Advertenties > Financieel en Juridisch

Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de Prooi.

20,00 Dam
Stuksprijs incl. btw (9%)
100% local!

Een van de veelgehoorde mythes over de Nederlandse bancaire sector is 'dat bankiers hun mond houden'. In het boek 'Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi' vertelt Tony de Bree open over zijn 26 jaar bij ABN Amro wereldwijd en over wat er zou moeten gebeuren om echte, fundamentele veranderingen door te voeren binnen de financiele sector.

Het boek heeft veel lovende kritieken gekregen zoals je hier kunt lezen en Tony is dan ook regelmatig op de radio te horen over het boek, over ABN Amro en o.a. de voorgenomen beursgang. In maart ging hij op uitnodiging van de organisatietoren van de VPRO Tegenlicht Meet-Ups in Rotterdam in de Nieuwe Banier na afloop van de uitzending van de VPRO Tegenlicht uitzending met Joris Luijendijk openlijk de discussie aan met het publiek. Het werd een gedenkwaardig debat waarbij de gemoederen soms hoog opliepen, maar waar ook veel dingen duidelijk konden worden gemaakt (lees hier). Met mensen van Rotter-Dam werd toen afgesproken dat het boek ook met Rotter-dams te kopen zou moeten zijn. Bij deze.

Wil je het boek kopen met Dam? Mail Tony dan aub via het contactformulier hier je naam en  adres zodat hij het boek via PostNL bij jou kan laten bezorgen.

 

 

 

Contact advertiser?

Tony de Bree

via DamLinkedInWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me