Advertenties > Evenementen

Relaxt je bruiloft voorbereiden met weddingplanner in Rotterdam

50,00 Dam + 20,00 euro
Uurtarief incl. btw (21%)
Valid until 31/12/2022

Voorbereiding voor je bruiloft op een relaxte manier

Trouwen, de één trouwt er al van sinds ze een klein meisje is en de ander krijgt spontaan rode vlekken als ze/hij het woord trouwen hoort. Zit jij in de laatste categorie en zijn er toch trouwplannen? Je kunt heel veel uitbesteden aan Wedding Plan It.

Wedding Plan It is het huwelijksorganisatiebureau van mij, Mirjam Fondse. Ik regel al bruiloften sinds 1997. Een tijdlang bij een grote Rotterdamse partyschepenverhuurder en sinds 2008 als zelfstandige. Ik krijg geen rode vlekken maar wordt alleen maar enthousiast. Zodra mensen het woord trouwen laten vallen, spitsen mijn oren zich. 

Wat zou ik voor je kunnen betekenen? ik kan de organisatie voor de hele dag uit handen nemen, al het regelwerk, bellen en nakijken van offertes. Daarnaast kan ik alleen op de dag zelf de ceremoniemeester zijn of je kunt mij benaderen voor advies. Je wil dat ik meekijk of je niets vergeten bent. Afhankelijk van jullie keuze maak ik een offerte met een prijsopgave voor de dienstverlening van Wedding Plan It. 

Waarom zou je voor mij kiezen? ik heb 18 jaar ervaring met het organiseren van heel veel bruiloften, ik vind het superleuk om te doen, ik heb een groot netwerk in Rotterdam en kan je goed van advies voorzien, ik blijf rustig en doe veel om jouw dag de mooiste dag van je leven te maken. Verder heb ik een eigen locatie waar je kunt trouwen in het weekeinde.

www.weddingplanit.nl voor meer informatie als je direct een offerte wil. 

Contact advertiser?

Mirjam Fondse Weddingplanner Rotterdam

via DamLinkedInWebsiteTwitterFacebook

Tap to pay
Pay Me