Advertenties > Zorg en Welzijn

Aurahealing; laat je energie weer stromen!

40,00 Dam + 40,00 euro
Stuksprijs incl. btw (21%)

Toe aan ontspanning? Behoefte aan tijd voor jezelf? Last van vermoeidheid? Tijd om iets los te laten? Moeite met omgaan met fysieke klachten? Steeds dezelfde thema's op je weg waar je alleen niet uitkomt? Meer inzicht in invloeden op je energie?

Kom een healing halen om hierin ondersteund te worden!

 

Wat gebeurt er tijdens een healing?

Afgestemd op wie jij in wezen bent, breng ik je energieveld en hiermee jou meer in balans. Dit doe ik met mijn handen, met behulp van mij hart en intuïtie en in contact met de energie die je (vaak onbewust) uitstraalt. Een behandeling draagt bij aan wat voor jou op dat moment belangrijk is en kan op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau werken. Een sessie kan gaan over gevoelens, overtuigingen, thema's, pijn, spanning en ongemak en kan zo bijdragen aan de stappen die je wilt zetten in je leven. Maar ook als je gewoon graag even wilt ontspannen of toe bent aan tijd voor jezelf ben je welkom!

De sessies vinden plaats in Centrum Djoj in het Kleiwegkwartier, Rotterdam en duren ongeveer een uur. Je kunt maximaal 75% van de sessie in DAM betalen.

 

Afspraken en meer informatie via

06-245 14 356

praktijkadres: Centrum Djoj, Anthony Duyklaan 5-7, 3051 HA, Rotterdam

meer informatie lezen: http://www.djoj.nl/html/Activity/Energie/Sasja_Hof/SHOF1169/Aurahealing-_en_reading.htm

voor inspiratie: http://www.facebook.com/SasjaHofEnergiewerk

Contact advertiser?

Sasja Hof Energiewerk

via DamWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me