Advertenties > Evenementen

Trouwplannen?!!

1.512,50 Dam + 1.512,50 euro
Totaalprijs incl. btw (21%)

Gefeliciteerd. Je mag je gaan voorbereiden op de mooiste dag van je leven: jullie gaan trouwen! Er lag onder de kerstboom een klein pakketje met daarin dè ring en hij/zij ging op zijn/haar knieeën! Een jaar lang voorbereidingen treffen gaat van start. Je kunt kiezen uit diverse landhuizen en trouwlocaties in Rotterdam. Daarnaast zijn er honderden jurken, diverse bakkers en verschillende soorten champagne. Raak je de weg al kwijt? paniek niet, er is een oplossing, ook binnen Dam. Er bestaan namelijk mensen die vaker bruiloften begeleiden, die ervoor gáán en het superleuk vinden om ook jouw bruiloft te mogen helpen organiseren. 

Want je kunt Wedding Plan It inhuren. Een professionele organisator die binnen Rotterdam de leuke plekken kent, jarenlange ervaring heeft in het organiseren van bruiloften, feesten en evenementen. Mijn naam is Mirjam en ik ben in te huren voor het volledig uit handen nemen van de organisatie en begeleiding tot het meekijken naar je eigen gemaakte draaiboek. Jij bepaalt de hoofdlijnen, ik regel alle details.

Neem contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek om te kijken of het klikt. De genoemde prijs is één van de pakketten van Wedding Plan It en kan zowel in Dam als in Euro afgenomen worden. 

Naast mijn praktijk als weddingplanner heb ik op vrijdag en zaterdag een eigen Huis der gemeente, een prachtige trouwlocatie in Voorburg. Deze is nog tot eind december 2016 beschikbaar als trouwlocatie. Na die datum verhuist het bedrijf en wordt het een pand voor een ander bedrijf. 

Contact advertiser?

Mirjam Fondse Weddingplanner Rotterdam

via DamLinkedInWebsiteTwitterFacebook

Tap to pay
Pay Me