Advertenties > Organisatie en Coaching

Inspirerende strategie sessie voor bedrijven

300,00 Dam
100% local!

In een dagdeel tekenen we je business model uit, waardoor je strategie helder zichtbaar wordt en daardoor veel makkelijker en leuker om te implementeren. 

Ik maak gebruik van bewezen bedrijfsmodellen, zoals Canvas en Lean Startup. We kijken naar kansen, risico's en bedreigingen, en bepalen hier oplossingen voor. Ik heb zelf meerdere startups opgezet en daarnaast vele business cases beoordeeld als financieringsspecialist bij een bank. 

We definieren je waarde propositie (product/dienst), je doelgroep en hoe je die bereikt. We bepalen ook hoe je de waarde propositie prijs (per uur / abonnement etc). Vervolgens kijken we hoe je je product/dienst maakt. Wat doe je zelf, wat besteed je uit en aan wie? Hieruit komen de kosten. Door het vergelijken van de inkomsten en uitgaven wordt duidelijk in hoeverre de (nieuwe) bedrijfsstragiefinancieel haalbaar is. Vervolgens maken we aanpassingen op het bedrijfsplan om het (financieel) te optimaliseren.

Het gesprek is op maat. Geen standaard advies. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om te ondernemen (bv winst/continuiteit/sociaal), zijn eigen visie en hierop wordt het bedrijfsmodel aangepast.

Deze sessie biedt je meer bewustzijn en duidelijke handvatten om mee verder te gaan. Je kunt de sessie als 1 bedrijf boeken, maar ook gedeeld met meerdere bedrijven. Het leuk van het laatste is dat je van elkaars inzichten en business plannen kunt leren (en je bespaart kosten...).

Contact advertiser?

Bob Bennink

via DamLinkedIn

Tap to pay
Pay Me