Advertenties > Vastgoed en Bouw

Dag flexwerken bij Meetz!

25,00 Dam
100% local!

Kom eens een dagje flexwerken bij Meetz! voor 5 DAM per uur of 25 DAM voor een hele dag. 

  • Inclusief onbeperkt koffie, espresso, cappuccino, thee en een snelle wifi verbinding via glasvezel.

Meetz! is een smartworkcenter met een uniek karakter aan de zuidkant van Rotterdam gelegen naast metrostation Poortugaal. Het is een bijzondere locatie voor de ondernemende professional waar men lekker kan werken en vergaderen en waarbij je door de open sfeer makkelijk contact legt met nieuwe zakelijke contacten. Bij Meetz! krijg je verfrissende ideeën en zal je netwerk worden versterkt. 

Er is een ruime keus aan uitstekend uitgeruste ruimtes voor flexwerken, vergaderen, presentaties, workshops en trainingen. We hebben ook speciale coaching- en concentratiewerkplekken en een aparte SkypeSpace. Het MeetzPlaza in het atrium is de centrale ontvangst en daar geniet je van heerlijke koffie, thee, fris, een kleine snack of vers fruit. 

“Get Smart. Branch Out. Make Connections”

Bij Meetz! reserveer je per uur per persoon voor een werkplek of voor één van de meetingrooms. En voor alle reserveringen geldt: je betaalt een all-in tarief per persoon ongeacht de ruimte en annuleren kan altijd kosteloos tot 24 uur van tevoren. Voor de Fokke&Sukke Coworking ruimte geldt dat je altijd kosteloos kan annuleren.

Voor flexwerken is reserveren NIET nodig!

Ga je regelmatig ruimtes reserveren voor vergaderen, coachen, trainingen of workshops dan is het voordelig om een Meetz voordeelbundel aan te schaffen. Hiermee kan je reserveren met MeetzPoints en ontvang je tot 25% korting op onze tarieven.

Meetz! werkt vanuit de kracht van het samen doen, het samen delen en het samen ontwikkelen. Samen is het leuker en slimmer ondernemen. We zijn nieuw, fris en vol energie en we hopen je regelmatig te mogen begroeten.

Nice to meetz you!

PS: DAM rekeninghouders die een coachruimte, trainingsruimte of meetingroom willen reserveren kunnen 25% van de kosten in DAM betalen.

Contact advertiser?

Meetz!

via DamLinkedInWebsiteFacebook

Tap to pay
Pay Me